Inspecta plečia paslaugų spektrą Suomijoje

Inspecta Oy, Suomija, įsigyjo statybų techninio konsultavimo verslą Kiratek Oy.

Verslo perdavimas įvyko š.m gegužės 7 d.  Šiuo įsigijimu, Inspecta Oy plečia savo paslaugų spektrą nekilnojamojo turto, statybų ir infrastruktūros sferose. Kiratek Oy yra orientuota į būklės vertinimo ir statybos priežiūros paslaugas, taip pat laboratorijos paslaugas. Kiratek Oy turi 40 ekspertų, kurie dirba  būstinėje Oulu taip pat kituose Suomijos biuruose Helsinkyje, Tamperėje, Rovaniemi ir Kajaani.

Inspecta Grupės komercijos direktorius Timo Okkonen teigia, kad Kiratek Oy gali tapti statybos priežiūros ir būklės vertinimo lyderiu nekilnojamojo turto ir infrastruktūros rinkose.

Suvieniję jėgas, Inspecta ir Kiratek gali pasiūlyti platesnį paslaugų spektrą ir geografiškai gali aprėpti daug daugiau klientų. "Mūsų paslaugos gražiai suderinamos kartu. Būti Inspectos dalimi – tai yra puikus būdas augti rinkoje, nes Inspecta yra puikiai žinoma nekilnojamojo turto sektoriuje” – teigia Kiratek generalinis direktorius Timo Lauri.

Puslapis atnaujintas: 09 Geg 2014