Inspecta on nüüd Kiwa Inspecta

Lugupeetud kliendid
Nagu te teate on Inspecta alates 2015 aastast kuulunud Kiwa Gruppi. Kiwa on rahvusvaheline organistasioon, mis koosneb paljudest ettevõttetest, kes tegutsevad katsetamise (testing), inspekteerimise (inspection) ja sertifitseerimisega (certification) (edaspidi TIC). Kiwa ettevõtted moodustavad koos Top 20 TIC globaalse organisatsiooni rohkem kui 4600 eksperdiga 50 riigis.Seni oleme pakkunud oma tooteid ja teenuseid meie enda Inspecta nime alt ja Kiwa on jäänud tahaplaanile. Aga alates 6. septembrist 2017 see muutub, kui meie brändi nimi muutub Kiwa Inspectaks ja kõik Kiwa ettevõtted võtavad vastu uue Kiwa korporatiivse identiteedi. Juriidiline ettevõtte nimi Inspecta Estonia OÜ ei muutu. Samuti ei muutu meie tooted, teenused ja tehniline tugi. Te teete koostööd samade ekspertidega ja saate sama kvaliteetset teenust nagu varem. Meie hinnad ja ka lepingud jäävad samuti samaks.
Paul Hesselink
CEO, Kiwa

Lugupeetud kliendid

Nagu te teate, on Inspecta alates 2015 aastast kuulunud Kiwa Gruppi. Kiwa on rahvusvaheline organisatsioon, mis koosneb paljudest ettevõttetest, kes tegutsevad katsetamise (testing), inspekteerimise (inspection) ja sertifitseerimisega (certification) (edaspidi TIC). Kiwa ettevõtted moodustavad koos Top 20 TIC globaalse organisatsiooni rohkem kui 4600 eksperdiga 50 riigis.

Samuti ei muutu meie tooted, teenused ja tehniline tugi. Te teete koostööd samade ekspertidega ja saate sama kvaliteetset teenust nagu varem. Meie hinnad ja ka lepingud jäävad samuti samaks. Olles osa sellest globaalsest TIC organisatsioonist saame pakkuda Teile veelgi paremat ja laialdast teenuste portfelli. Meie eesmärgiks on jätkuvalt pakkuda kvaliteetset teenust nii kodumaistele kui ka rahvusvahelistele klientidele. Kiwa on väga tuntud kaubamärk maailmaturul ja tänu sellele muudatusele laieneb Kiwa tuntus veelgi.

Kõik Inspecta Estonia OÜ rekvisiidid ja kontaktandmed jäävad samaks.

Tõnu Roosaar
Inspecta Estonia OÜ tegevjuht