Inspecta Oy Soomes laiendab oma teenuste ulatust kinnisvara valdkonnas

7. mai 2014 ostis Soome Inspecta Oy kinnisvara ning konstruktsiooni konsultatsiooniga tegeleva ettevõtte Kiratek Oy. Sellega laiendas Inspecta Oy oma teenuste ulatust kinnisvara, ehitus ja infrastruktuuri valdkonnas.

Oma tegevuses on Kiratek Oy keskendunud tehnilistele ülevaatustele, ehitusjärelevalvele ning ehitise olukorra uuringutele, sh laboratoorsed teenused. Kiratek Oy-s on tööl 40 eksperti, kelle töökohad asuvad nii Helsingi, Tampere, Rovaniemi ja Kajaani kontorites kui ka peakontoris Oulus.

"Me näeme, et Kiratek Oy kompetents aitab Inspectal saada turuliidriks kinnisvara ja infrastruktuuri sektoris tehnilise ülevaatuse ja kontrolli ning konstruktsiooni uuringute alal " ütles Inspecta Oy turundusjuht Timo Okkonen.

Inspecta ja Kiratek Oy ühinemine võimaldab meil laieneda geograafiliselt ning pakkuda laiemat teenuste ulatust praegustele ja tulevastele klientidele."Meie teenused täiendavad teineteist. Kasvamine kinnisvara valdkonnas tuntud Inspecta osana annab meile lisandväärtust" kommenteeris Kiratek Oy tegevdirektor Timo Lauri.

Lisainformatsioon

Timo Okkonen