Inspecta Läti-l on uus tegevjuht

Alates 1.07.2014 on Inspecta Läti uus tegevjuht ja Inspecta Grupi juhtkonna liige (GMT) Jelena Pekale.

Tema eelkäija Peteris Drukis lahkub ametikohalt 30.09.2014, kuid jätkab A/S Inspecta Läti  nõukogu liikmena.

Jelena Pekale, Country Manager of Inspecta LatviaTegevjuht Jelena Pekale on töötanud Inspecta Latvia kolm aastat, kui tehnilise kontrolli juhatajana.  Praegu jätkab  ta antud ametikohtal, kuni asendaja leidmiseni. Jelena Pekale on 37 aastane ja elab Jurmalas  koos abikaasa ja tütrega.

"Tänu Peteris Drukis juhtimisele on Inspecta Läti olnud edukas läbi aastate. Austan Hr Drukis otsust, kuigi oleksin eelistanud näha teda jätkamas oma edukat tööd. Tänan südamest Peteris Drukis tema suurepärase panuse eest, ja ma olen veendunud, et me saame kasutada tema kogemusi nõukogu liikmena ka tulevikus" ütles tegevjuht Kari Aulasmaa.

Jõulist rolli  Inspecta Läti arengus on mänginud juba aastaid ka uus tegevjuht Jelena Pekala. „Ma soovin talle uues ametis kõike head ning proovime pakkuda igakülgset tuge meie kõigi poolt" ütles Aulasmaa.

Lehekülg loodi: 16 juuli 2014